Terug naar Clowns

Zandtekenen

Zandtekenen

Kleuren en tekenen met zand = zandtekenen
zandtekenenzandtekenenzandtekenen

Zandtekenen is het het inkleuren van een kleurplaat met zand.
De kleurplaat, tekening, is een soort van sticker en is zelfklevend.

De voorgesneden vlakken op de tekeningen worden verwijderd waardoor er een klevend vlak te voorschijn
komt. Hier wordt het zand overheen gestrooid.

Leuk voor kinderfeestjes, leuk verjaardagskado of voor creatief vermaak in Winkelcentra, Woonboulevard, Bouwmarkten of feesten en partijen. Het inkleuren van een zandtekening is ook een leuke aanvulling op uw evenement of als extra aanvulling van kindervermaak  naar uw klanten.Fun 4 Events levert voor u de zandkleurplaten met gekleurd zand inclusief begeleiding om de kinderen tijdens uw evenement, of bedrijfsfeest te vermaken met zandtekeningen. De kinderen zullen intensief de kleurplaat inkleuren met gekleurd zand. Als alle vlakken van de zandkleurplaat zijn opgevuld mogen de kinderen de ingekleurde zandkleurplaat mee naar huis nemen. Een zandschilderij om thuis aan de muur te hangen.

2 uur zandkleurplaten inkleuren op locatie inclusief begeleiding!

Duur: 2 uur
Tarief: v.a. €160,00 excl. reiskosten
Extra uur: € 75,00

Bijzonderheden: Wij leveren de zandkleurplaten ( 12 cm x 16,5 cm) incl.  voldoende gekleurd zand. Tafeltjes en stoeltjes en eventueel een partytent om gezellig zandkleurplaten te maken op uw evenement.
Zandkleurplaten zijn ook leuk voor uw buitenschoolse opvang, themapark, indoorspeeltuin, kinderfeestjes, scholen, zomerfeesten enz…. kleurplaten om de kinderen te vermaken?
Vul onderstaand formulier in voor informatie over het maken van zandkleurplaten tijdens uw evenement.

zandtekening