Clown

clown clowns

Clowns inhuren voor kinderfeestjes feesten en partijen. Maar denkt u ook aan een clown op evenementen, zomerfeesten, kraamfeesten, babyborrel, bruiloft, kinderfeestjes, gender reveal feesten. En alle feesten waar kinderen aanwezig zijn.


Keurmerk Kindvriendelijk Entertainment

Keurmerk clown

U huurt een clown in voor een kinderfeestje/bedrijfsfeest enz…. Maar wie haalt u in huis? Door middel van het Keurmerk Kindvriendelijk Entertainment bent u er zeker van dat de clown betrouwbaar is. De clowns die het Keurmerk dragen zijn in het bezit van een positieve VOG, geldig certificaat EHBO baby/kinderen, werken met overeenkomsten en is het bankrekeningnummer gecontroleerd.
Wilt u meer informatie over het keurmerk en wie er zijn aangesloten? Kijk dan verder.


Via deze website vindt u vele verschillende clowns in te  huren en te boeken op vele verschillende feesten.
U vindt hier bekende clown zoals:  Clown FunnyClown AssieClown NiekieClown VloClown BartClown SammyClown MiepieClown EricoClown MikoClown MennoClown DicoClown JujuClown Babelloclowntje MannyClown Peter

Clowns huren

Kinderfeestjesclowns – ballonnenclown – schminkclowns of clowns die uw feestje gezellig op fleuren. 

Zoek op de website de clown waarvan u denkt dat deze bij uw feest past, vraagt u vrijblijvend informatie op via het formulier bij de clown naar uw keuze. 
Zodat u de juiste clown voor uw feest kan inhuren!

Zo kunt u informatie bij verschillende clowns opvragen!

Clowns en hun kracht

Iedere clown heeft zijn eigen kracht. Wat is uw wens voor het kinderfeestje? Verzorgt u een kinderfeestje en wilt u de handen a vrij hebben? Kiest u dan voor een clown met diverse activiteiten. Een clown die gebruikt maakt van de spanningsboog van de kinderen. Hierdoor blijft het kind geprikkeld en worden zij door de clown het gehele kinderfeestje  vermaakt.

Kinderfeestjes clowns zullen de kinderen tijdens het gehele kinderfeestje vermaken. KinderShow clowns zullen een kindershow organiseren. Ballonnenclown, schminkclowns en circusclowns. Allemaal andere clowns met andere specialiteiten!

Clown op kinderfeestje

Let u wel op wanneer u een clown inhuurt dat u de tijd neemt voor de kinderen die bij u thuis komen. De kleine gasten komen met cadeautjes voor uw jarige zoon of dochter. Misschien wilt u nog een taartje eten. Trekt u hiervoor 30 tot 45 minuten uit en last dan de clown oo het feest komen. De clown zal dan het middelpunt zijn zonder de afleiding en prikkels van nog ingepakte cadeaus. 

Vindt de clown die bij uw feest past in uw regio of plaats.

Wij hebben clowns in de volgende provincies:

Brabant – Drenthe – Flevoland – Friesland – Gelderland – Groningen – Noord Holland – Utrecht – Limburg – Overijssel – Zeeland – Zuid Holland

clown drechtsteden
Clown Funny
clown Zuid Holland
clown Miepie
clown assie
Clown Assie
clown brabant
Clown Miko
Veldhoven clown
Clown Boebie
clown vleuten utrecht
Clown CoCo
clown veldhoven
Clown Babsie

clown noordHolland
Clown Juju
clown groningen
Clown Joepie
clown joy
Clown Joy
Clown Zuid Holland
Clown Gridje Giebel
Clown Tilburg
Clown Pipo-pè

clown meppel
Clown Babello
clown soes clown
Clown Soes
kinderfeestjes clown gelderland
Clown Okidoki