Terug naar Clowns

Clown Amersfoort

 

 

clown amersfoort

 


 
 

 Clown Amersfoort

 

Clown Vlo is contactclown én theaterclown. Samen met een clownsmaatje improviseert zij graag tussen de mensen en kinderen door. Zij maakt als het ware een voorstelling ter plekke en dat kan naar een thema van de opdrachtgever. Een jarige? Clown Vlo maakt er graag een feestje van! 

Zij creert niets liever de mogelijkheid om contact te maken met haar publiek. Vlo vindt iedereen prachtig en gaat graag op zoek naar mooie momenten van plezier, spel en vrijheid. En een beetje gekkigheid en absurditeit is ook aan haar besteedt. 

Clown amersfoort

 

Vlo houdt van muziek maken, zingen, ondeugden en gebeurtenissen die het publiek haar aanreikt. Elk moment is een reis naar een wereld vol mogelijkheden.

Lidion Zierikzee, clownsdocent en clown Vlo heeft ruime ervaring in het spelen voor diverse doelgroepen. Daarnaast is zij actrice en speelt zij met diverse voorstellingen in het theater. Voor 1001clowns biedt zij zowel workshops, verjaardagsfeestjes, improvisatievoorstellingen en bezoeken aan speciale doelgroepen aan. 

Wanneer u clown Vlo boekt, komt zij in een duo. Vlo wordt altijd vergezeld door een ervaren, professionele collega uit het werkveld.  

Clown amersfoort

Kosten: Workshop 1,5 uur €200,00
Workshop plus voorstelling, 3 uur €350,00

Exclusief reiskosten 0,28 per km (Amersfoort) en btw 6%

Lidion verzorgt zelf al het workshopmateriaal, inclusief voor elk kind een clownsneus. Maximaal aantal kinderen: 12 thuis, op school 20.

Deze workshop is ook te boeken op maat; voor volwassenen, grotere groepen, events etc.
Voor meer informatie, neem contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie ddmmjjjj

  Aantal kinderen

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns

  janee

  Typ onderstaande code over

  captcha