Terug naar Clowns

Clown Soes

Clown Soes werkt tegenwoordig ook onder de naam Manon Ballon. Vooral voor kinderen met wat angst voor clowns is Manon Ballon een zeer geslaagde clown. Manon Ballon is de clown die geen schmink op heeft. Zij is er voor de kinderen.
Nodig clown Soes of Manon Ballon uit op je kinderfeestje en het wordt gegarandeerd pret!

kinderverjaardag manon balon
ballonnen clown
ballondieren

Manon Ballon neemt haar koffer mee. Soms heeft Manon Ballon een geheimzinnig kistje bij zich. Wat zal er dit keer gebeuren? Met Manon Ballon is het altijd een verassing! 
Manon Ballon / Clown Soes speelt in op de openheid en interactie van de kinderen. Er gebeurt in ieder geval altijd iets geks! Manon ballon draait met haar ballonnen vele verschillende ballondieren maar nog veel meer figuren. Als ballonnenclown komt Manon Ballon ook graag op evenementen.

Wilt u vrijblijvende informatie over Manon Ballon/Clown Soes? Vult u dan onderstaand formulier in. Clown Soes / Manon Ballon neemt dan z.s.m. contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie ddmmjjjj

  Aantal kinderen

  Onze voorkeur gaat uit naar (verplicht)

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns

  janee

  Typ onderstaande code over

  captcha

  Manon ballon clown soes

  Clown Soes / Manon Ballon

  Ze komt binnen met haar koffer of misschien neemt ze haar kistje wel mee. Wat zal er dit keer gebeuren? Het is altijd weer een verassing, ook voor haar! 
  Manon Ballon / Clown Soes speelt in op de openheid en interactie van de kinderen. Er gebeurt in ieder geval altijd iets geks!  Schminken Hilversum

  Schminken

  Bij een feest hoort veel kleur. En daar hoort schminken ook bij. Of het de gezichtjes laten schminken is tijdens een kinderfeestje, braderie of andere feesten? Kijk snel verder en vindt een schminkster bij u in de regio.