Terug naar Clowns

Clown Pepe

Clown Pepe trekt al jaren door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen.
Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes en kinderfeestje bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.
Doordat daarbij ook het een en ander mis dreigt te gaan zal dit ongetwijfeld leiden tot grote hilariteit bij de kinderen en zij zullen dan ook vele lachsalvo’s ten gehore brengen.
De kinderprogramma’s van Clown Pepe zijn zoveel mogelijk interactief. Hierdoor kunnen de kinderen met verschillende onderdelen helpen en meedoen. Zo worden zij actief betrokken bij hetgeen er gebeurd en zullen daardoor een groot deel van de show mede bepalen. Clown Pepe heeft geen vaste programma’s immers, elk partijtje en evenement is anders en dan heb je niets aan een standaard product.

Clown Pepe is een grappige, enthousiaste, ervaren clown die iedereen interactief  kan vermaken. Of het nu gaat om kinderfeestje met een paar vriendjes, een festival organiseert met 500 kinderen, carnaval, bruiloftsfeest, receptie, communiefeest, suikerfeest, besnijdenisfeest, brunch, bedrijfsfeest, feestelijke openingen, feest voor basisscholen en kinderdagverblijven, feest in de buurt of op de camping, noem het maar op, er is altijd een show of een act die bij u past! In de weekenden ook eventueel met schminken.

Meer vrijblijvende informatie over Clown Pepe? Vul dan onderstaand formulier in .

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie ddmmjjjj

  Aantal kinderen

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns

  janee

  Typ onderstaande code over

  captcha

  zandtekening maken

  Zand Kleuren op feesten en evenementen

  Een leuke activiteit voor kinderen van 4 t/m 99 jaar. Zandkleuren! Kleurplaten inkleuren met gekleurd zand.
  Er zijn vele verschillende afbeeldingen. Kijk snel verder.