Terug naar Attracties huren

Pizza kinderfeestje

Wat is er leuker dan op je eigen kinderfeestje, echte pizza’s bakken?
Zelf de vorm van jou pizza bedenken en alles wat jij lekker vindt de pizza mee versieren. Maar er zit meer in een pizzafeest. Clown Funny zorgt ervoor dat de kinderen vermaakt worden. De spanningsboog blijft geprikkeld tijdens dit super gaaf kinderfeest!

EEN PIZZA KINDERFEESTJE

Een clown die er een geweldig  kinderfeest van maakt en samen met de kinderen op jou kinderfeestje echte italiaanse pizza’s komt bakken.

Clown Funny organiseert graag een pizza kinderfeestje bij jou thuis of op een feest-locatie  waar jou feest wordt gehouden.
Clown Funny start met de ballonnenact. Hierbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen. Uiteraard zal de jarige extra in het zonnetje worden gezet. Voor alle kinderen op het kinderfeestje is er zijn/haar favoriete diertje uit een ballon gedraaid.
Tijdens het pizza kinderfeestje  worden ook zandtekeningen gemaakt. De zandtekeningen zijn ook in het thema van het pizza kinderfeestje. De mooi ingekleurde pizza  mag je na afloop mee naar huis nemen. De zandkleurplaat wordt gemaakt terwijl Clown Funny de echte pizzaoven met hout opstookt.

En dan is het tijd om in een echte Italiaanse  pizza te maken. Clown Funny heeft allerlei lekkers bij zich en mag jij zelf je pizzabodem vormen en versieren. Extra veel kaas op jouw italiaanse pizza of heerlijke stukjes salami. Clown Funny bakt jou zelfgemaakte pizza dan in een echte houtgestookte pizzaoven voor je af. Smullen maar!!!
Zo leuk was je kinderfeestje nog NOOIT!!

Als toetje is er voor iedereen een heerlijke wollige suikerspin.

Wil jij ook zo’n te gek Pizza kinderfeestje ?
Klik dan HIER . Je wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde website.

pizzaoven kinderfeest
pizzakinderfeesthuis
kinderfeestje pizza bakken
kinderfeestje thuis pizza maken
eigen pizza maken kinderfeestje

Pizza kinderfeestjes

Clowns

clowns

Op zoek naar andere gezellige clowns voor kinderfeestjes, evenementen, feesten en partijen? Kijk snel verder voor alle clowns die werkzaam zijn in uw regio.