Attracties huren

Hier vind u leuke attracties of aanvullingen voor kinderfeestjes, evenementen, Winkelcentra, zomerfeesten, opening, jubileum enz…..

Ballonnenclown

Een ballonnenclown draait uit langwerpige ballonnen allerlei figuren. Voor alle kinderen wordt zijn of haar favoriete diertje gedraaid.

Draaimolen


Een draaimolen inhuren voor uw bedrijfsfeest of tuinfeest. Heeft u zaaltje afgehuurd misschien is er de mogelijkheid om een draaimolen op de parkeerplaats te plaatsen.

Schminken


Het schminken van kinderen is ook altijd een groot succes. De schminkster zal de kindergezichtjes om toveren tot ware kunstwerkjes.
Tijdens het schminken is er altijd maar 1 kindje tegelijk aan de beurt. Zorg dat de spanningsboog van de kinderen geprikkeld blijft. Hiervoor kunt u denken aan zandtekeningen maken.

Zandkleuren

Zandtekeningen zijn stickervellen in vele verschillende afbeeldingen. De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd.

 

Pizza kinderfeestje

Pizza kinderfeestje

 

ballonnenclown

Ballonnenclown

 

schminken

Schminken

 

draaimolen

Draaimolen

ballonnenclown hendrik ido ambacht

Ballonnenclowns

Ballonnenclown Funny Clown Funny maakt tijdens het draaien van de ballonnen gebruik van de openheid van de kinderen. Voor alle kinderen is er zijn/haar favoriet diertje uit een ballon gedraaid.Clown Funny heeft naast het draaien van ballonnen ook complete kinderfeestjes. Met ballonnen, suikerspinnen, glittertattoo’s, zandtekeningen maken, buttons maken en zingen en dansen….. Er zijn vele …

Pizza kinderfeestje

Wat is er leuker dan op je eigen kinderfeestje, echte pizza’s bakken? Zelf de vorm van jou pizza bedenken en alles wat jij lekker vindt de pizza mee versieren. Maar er zit meer in een pizzafeest. Clown Funny zorgt ervoor dat de kinderen vermaakt worden. De spanningsboog blijft geprikkeld tijdens dit super gaaf kinderfeest! EEN …