Ballonvouwen

ballonvouwen

Wat is Ballonvouwen?
Ballonvouwen is van langwerpige 100% latex ballonnen allerlei figuren en dieren maken. Er zijn tussen de ballonvouwers ook verschillende vormen. Van een ballonartiest die grote figuren van meerdere ballonnen maakt. Maar ook de ballonnenclown. Ballonnenclown die de kinderen vermaken met het vouwen en draaien van ballonnen in vele verschillende ballondieren.
Wilt u algemene informatie over een ballonnenclown, ballonartiest of ballonvouwer?
Klik op onderstaande button en vul het formulier in..

Ballonnenclown

ballonnenclown

Een ballonnenclown kan allerlei dieren en figuren van ballonnen vouwen. Het ballonvouwen gaat gepaard met het vermaak van de kinderen. Voor alle kinderen is er zijn/haar favoriete figuur of dier uit een ballon gedraaid.
De ballonnenclown kan op een kinderfeestje de activiteit van ballon draaien combineren met bij voorbeeld suikerspinnen, glittertattoo’s, zandtekeningen maken en of buttons maken. Kijk snel verder voor een kinderfeestjes met een ballonnenclown.


Knutselen op je kinderfeestje

knutselen corona kinderfeestje

Knutselen met zand en een mooi zandschilderij maken. Zandtekeningen zijn er in vele verschillende afbeeldingen verkrijgbaar. Van een unicorn, vlinders, dino’s, hartjes, zeemeermin en allerlei andere afbeeldingen die je kunt inkleuren met gekleurd zand. Er is geen lijm nodig. De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd.


vers gebakken wafels twente

Vers gebakken wafels versieren

Verse wafels laten bakken op je kinderfeestje. Lollywafels, Brusselse wafels, smoothy of heerlijke mouse….
Vraag naar de diverse mogelijkheden.
Wij komen op je kinderfeestje bij je thuis voor de deur met onze te gekke zoete caravan. Of bakken de wafels bij jou in de tuin vanuit onze mobiele wafel-stand.


goochelaar

Goochelaar

Een goochelaar op je kinderfeestje? Begrijp jij waar de toverstaf is gebleven. Of goochelt de goochelaar nu een echt konijn uit zijn hoge hoed?
Misschien mag jij wel de assistent(e) van de Goochelaar zijn. Kijk snel voor de goochelaars in jou regio.