Sinterklaas met Clown Miepie

clown utrecht

Sinterklaas met Clown Miepie

 

Clown voor kinderen tijdens een Sinterklaasprogramma

Spelen is leuk! Sinterklaas is Leuk! Spelen is belangrijk! Spelen tijdens een spannende periode zoals Sinterklaas is ook belangrijk! Om even de spanning te vergeten. En spelen met Clown Miepie is ook nog bijzonder, de gezelligheid tijdens het Sinterklaasfeest zal je niet snel vergeten.
Clown Miepie neemt haar koffer mee of haar bloementjes tas met allerlei verrassingen. We maken er wat leuks van om samen de spanning te breken tot Sinterklaas zal arriveren. Ik heb instrumentjes bij me. Heb jij wel eens mee gedaan met een concertje met een clown?
Natuurlijk neem ik ook mijn langwerpige ballonnen mee waarvan ik allerlei ballonfiguurtjes maak. Een hondje, een zwaard, een hoed, bloem of misschien wel het paard van Sinterklaas.

Clown Miepie op Sinterklaasfeest

 

 

clown tilburg

Ik kom graag of jullie Sinterklaasfeest in Gelderland, Utrecht, Overijssel en Flevoland.

Voor informatie over Clown Miepie tijdens jullie Sinterklaasfeest kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie ddmmjjjj

  Aantal kinderen

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns

  janee

  Typ onderstaande code over

  captcha