nantje clownContactclown miMakker Nantje

´Als ik je in mijn armen sluit, staan we toch maar mooi op vier benen´

Contactclown Nantje lacht, moppert, protesteert, danst of verstilt samen met mensen die zelf moeilijk contact kunnen maken.  Nantje, is open, ondeugend, gevoelig, fantasierijk, muzikaal en een tikkie brutaal. Met haar gitaar laat ze het gevoel spreken en zoekt ze nieuwe wegen naar contact. Soms speelt ze een lied en fleurt de hele huiskamer op, even zo vaak gebruikt zij de gitaar bij verstilling. Dan houdt ze samen met iemand het instrument vast en ruiken ze aan het hout, voelen de snaren. Vermaak is niet het hoofddoel, echt contact wel. Nantje stemt altijd af op de behoefte en het niveau van de ander.

contact clown zorg

Doelgroepen: mensen met dementie of een verstandelijke beperking en mensen die door een handicap of ziekte zoals Parkinson moeilijker contact maken.

 

 

Achter de rode neus zit Nanda Niemeijer. Zij is opgeleid en gecertificeerd als miMakker, contactclown, bij Stichting miMakkus. Behalve contactclown Nantje is Nanda Niemeijer ook docent. Zij geeft les aan studenten en personeel in de zorg over bewust contact maken en afstemmen.nantje clown in de zorg


KLIK HIER>>>>> en vul het formulier in.