Terug naar Contactclowns

Clown Vlo

contactclown vloClown Vlo 

clown vlo

Clown Vlo houdt van mensen en creëert niets liever de mogelijkheid om contact te maken met anderen. Vlo vindt iedereen krachtig en bijzonder en gaat graag op zoek naar mooie momenten van plezier, spel en vrijheid. Vrijheid waarin, hoe jong of oud je bent, je helemaal jezelf kan zijn en alles mag en alles kan. Lekker samen spelen, wandelen, dansen, knuffelen met de dieren of naast elkaar zitten en even helemaal niets…

Vlo leeft in het moment met de ander en zorgt voor intieme persoonlijke contactmomenten met (dementerende) ouderen en mensen met zowel een verstandelijke als lichamelijke beperking. Vlo houdt van muziek maken, zingen, haar dieren die ze altijd mee brengt en gebeurtenissen die het publiek haar aanreikt. Elk moment is een klein reisje naar een wereld vol mogelijkheden.

contactclown FloLidion Zierikzee, clownsdocent en clown Vlo heeft ruime ervaring in het spelen voor diverse doelgroepen. Daarnaast heeft zij haar eigen stichting De clown onderwijst waar zij o.a. clownsprojecten in Bosnië organiseert en diverse workshops aanbiedt.

Wanneer u clown Vlo boekt, komt zij in een duo. Vlo wordt altijd vergezeld door één van haar vaste clownsmaatjes. Zowel Vlo als haar clownsmaatjes zijn professioneel opgeleid en hebben ruimte ervaring in het werkveld, o.a. in projecten in Bosnie – Herzegovina en in Nederland in instellingen en verzorgingstehuizen.

.

contact-clowns04

Wilt u meer informatie over Clown Flo. Vult u dan onderstaand formulier in. U ontvangt dan vrijblijvende informatie over Clown Flo.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie ddmmjjjj

  Aantal kinderen

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns

  janee

  Typ onderstaande code over

  captcha