Terug naar Clown Utrecht

Clown Vianen

Op zoek naar een clown? Clowns voor kinderfeestjes, evenementen, zomerfeesten, feesten en partijen.
Er zijn vele verschillende clowns. Ieder clown heeft zijn eigen kracht. Op deze website kunt u clowns die bij uw feest of evenement in Vianen passen. 


clown vianen

Clown Funny Vianen

Clown Funny maakt tijdens haar werkzaamheden gebruik van de spanningsboog van de kinderen. Kinderen in de leeftijdsgroep hebben een lage spanningsboog. Doormiddel van de afwisseling in activiteiten houdt Clown Funny de spanningsboog van de kinderen geprikkeld tijdens kinderfeestjes.
Clown Funny is ook goed inzetbaar als ballonnenclown op grote evenementen. In een hoog tempo, tot wel 75 ballonnen per uur, draait zij de ballondieren voor alle kinderen.


clown vleuten utrecht

Coco de Clown

Coco de clown heeft een kindershow met muziek, dans en toveren.
Daarnaast is Coco de Clown ook in te huren voor kinderfeestjes en ballonnenclown in Utrecht.


schminken vianen

Schminken Vianen

Een schminker inhuren voor een kinderfeestje? Dat kan! Wanneer gewenst stemmen we vooraf een thema af zoals prinsessen, jungle, zeemeerminnen, frozen of superhelden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een thema als glow in the dark, tropical, dieren en natuurlijk unicorns.


goochelaar

Goochelaar

Clowns die Goochelen of een echte goochelaar?
Een goochelaar… de meest waanzinnige goocheltrucs! Kinderen zij dol op de magie van de goochelaar….Hoe kan dit? Hoe krijgt de Goochelaar het voor elkaar… De fantasie van de kinderen wordt door een goochelaar geprikkeld….
Bent u op zoek naar een Goochelaar in Nieuwegein? Kijk dan snel verder….


zandkleuren

Zandtekeningen maken in Vianen

zandtekeningen zijn stickervellen waarvan de voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd.
Meer informatie over zandkleuren vindt u op www.zandkleuren.nl